Wij van Sitepark.nl zijn op zoek naar jouw!

Wat is www.Sitepark.nl een groot netwerk van startpagina's. Wij wilden echter dat Sitepark méér dan een netwerk met links zou worden.

Er zijn bij Sitepark namelijk een aantal extra mogelijkheden zoals teksten, foto's en filmpjes toevoegen. Het wordt daardoor een combinatie van een startpagina, een website en een informatiebron, maar kan ook als homepage gebruikt worden. Het doel was (en is nog steeds) een zo groot mogelijk netwerk te creëren van informatieve, leuke en/of commerciële pagina's. Een Siteparkpagina kan, uiteraard binnen de mogelijkheden die Sitepark biedt op uw eigen manier ingericht worden en is volledig gratis!

Na een aarzelend begin eind 2006 is Sitepark door een aantal enthousiaste gebruikers opgepikt en begon het aantal bezoekers in sneltreinvaart toe te nemen, wat vervolgens weer nieuwe gebruikers aantrok. Wij zijn er trots op dat de grens van 1400 dochterpagina's gepasseerd is, maar stellen ook dat dit pas het begin is! We hebben namelijk nog geen promotieactiviteiten voor Sitepark ontplooid en verwachten dat als we dat in de loop van dit jaar wél gaan doen, dat Sitepark een factor van betekenis zal gaan worden op het internet.

Heb je zelf een idee voor een Sitepark pagina? Klik dan hier voor meer informatie.

Sitepark jij al?

Wij zoeken beheerders/webmaster die het leuk vinden om een dochter pagina bij ons te beheren.